Marije Roskam

Door te werken in de kraamzorg volg ik mijn hart. Het is zo mooi te mogen ondersteunen bij de verzorging van een nieuw leven, en daarbij ouder(s) met zelfvertrouwen achter te laten. Naast de zorg voor moeder en kind is het ook fijn om aandacht te besteden aan de overige gezinsleden. Ook zij worden niet vergeten en krijgen in de kraamtijd de nodige aandacht. Het is immers voor het hele gezin een nieuwe situatie! Mijn doel is rust en structuur te brengen zodat iedereen na de kraamtijd kan terugkijken op een mooie tijd en vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan. 


Renée van den Born

Wat mijn beroep zo mooi en bijzonder maakt? Dat ik van dichtbij de geboorte en eerste week mag meemaken, mag adviseren en begeleiden. Het is elke keer weer een (prettige) uitdaging om de kraamzorg zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van het gezin. Het gezin verwennen met net dát extra wat het zo bijzonder maakt. Tijd voor een praatje en samen jullie kindje leren kennen. Rust uitstralen en beheren vind ik heel belangrijk. Eventuele oudere kinderen er zo goed mogelijk bij betrekken bij de veranderingen in het gezin.  kortom: ouderwets kraamzorg geven zodat het gezin na de kraamweek weer samen verder kunnen. Wie weet...tot snel!!

Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn, kunnen wij u vragen of er een kraamverzorgende in opleiding mee mag komen in de kraamweek en/of bij een thuisbevalling.