Coöperatie Kraamzorggroep U.A.

Kraamzorg de Baby Boom is lid van de Coöperatie Kraamzorggroep en heeft via de Coöperatie Kraamzorggroep contracten met alle zorgverzekeraars. Mocht uw verzekering u vertellen geen contract te hebben met kraamzorg de Baby Boom, dan kunt u de Coöperatie Kraamzorggroep noemen.

Alle leden van Coöperatie Kraamzorggroep zijn zelfstandige kraamzorgondernemers. Sommige werken in een Maatschap of VOF, de ander werkt solo. Allen met een eigen identiteit. Alle kraamzorgondernemers zijn KCKZ geschoold en zijn geregistreerd bij de KVK. Ze verlenen persoonlijke kraamzorg zoals dat past bij hun cliënten. Deze cliënten kiezen veelal bewust voor een zelfstandige kraamverzorgende, vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg die zij kunnen bieden.

 

Op onze gezamenlijke website (www.cooperatiekraamzorggroep.com) kunt u meer informatie vinden over de zorg die zij aan u kunnen leveren. Samen vormen wij Coöperatie Kraamzorggroep. Wij sluiten samen contracten af bij de zorgverzekeraars, bundelen onze krachten en delen onze kennis op gebied van certificering, scholingen en kwaliteitsverbetering. Iedere kraamzorgondernemer binnen de coöperatie draagt zelf zorg voor kwaliteit en verbetering van haar onderneming. Wij houden ons aan het privacyreglement van de coöperatie. Mocht het nodig zijn kunnen we ten alle tijden een beroep op elkaar doen.