Ervaringen

We willen jullie als gezin zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen tijdens de start met jullie baby. Hier delen ouders hun ervaringen met onze zorg tijdens hun kraamtijd. We hopen dat jij straks ook met warme herinneringen kan terugkijken op je kraamtijd. 

Wil je jouw ervaring delen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter en Marianne
20 dagen geleden

Lieve Renée.
Wat was jij fantastisch tijdens onze kraamweek. Je warmte en zorg gaven ons vertrouwen en rust in een overweldigende periode. Je bood niet alleen praktische hulp, maar ook emotionele steun en waardevolle tips. Dankzij jou konden we echt genieten van onze eerste dagen met onze baby. We zijn je ontzettend dankbaar en raden je van harte aan. Je bent geweldig en we gaan je missen.

Josh
2 maanden geleden

Marije wat was het fijn jou in huis te hebben! Met een verleden waar de start van onze eerste zoon erg lastig was, was jij werkelijk een verademing en hebben wij nu een totaal andere, zeer positieve, ervaring! Jouw luchtigheid, humor, ervaring en kennis zijn echt geweldig!

We gaan je missen, dankjewel voor alles!

Jamie, Josh, Marwen en Melle
2 maanden geleden

Lieve Marije,

Wat zijn wij jou onwijs dankbaar voor de afgelopen week. Een totaal andere ervaring gekregen dan bij onze eerste zoon. Waar wij onzeker waren en twijfel hadden, was jij daar om ons te helpen en te adviseren. Dit heeft mij (mama) ontzettend geholpen om de kraamtranen te doorstaan en met een goed gevoel ons leven met zijn 4tjes op te pakken. Je bent geweldig geweest met voor onze zoon van 5. We gaan je enorm missen en denken met veel liefde aan je terug! Tot snel in de babyspa!

Heel veel liefs, Jamie, Josh, Marwen en Melle

Kelly Dejevij
2 maanden geleden

Marije is een topvrouw. Zij heeft mij en ons gezinnetje zo warm en liefdevol verzorgd in de kraamweek, ik kon mij geen betere kraamverzorgster wensen! Marije heeft een dagboekje bijgehouden van de kraamweek, dit is zo ontzettend leuk om terug te lezen.
Hele fijne en lieve persoonlijke zorg. Ze voelde als familie, heel erg vertrouwd. Dank je wel dat je er voor ons was in deze bijzondere tijd. Ik mis je al ontzettend haha! Je bent super🩷. Tot de volgende keer 😜.

Elvira
3 maanden geleden

Lieve Marije,
Wat fijn dat je voor de 2e keer ons hebt kunnen ondersteunen in de kraamweek. Het voelde gelijk weer zo vertrouwd toen je er was. We hebben een heerlijke eerste week met ons gezin van 4 gehad en dat komt mede danzij jou goede zorgen. Wij zouden jou bij iedereen aanraden, we gaan je missen!

Liefs, Barry, Elvira, Sem en Roos

Anne
3 maanden geleden

Lieve Renée,

Nogmaals dank voor de fijne kraamtijd.
Wat zijn wij jou dankbaar voor de fijne zorg die je ons hebt gegeven.
Je doet je werk met veel liefde.
We zullen je aan iedereen aanraden 😊
Veel Liefs,
Niek, Anne, Néla en Finn

Melissa en georgios
5 maanden geleden

Lieve marije,

Wat ben jij een topper ! Hebben een hele fijne kraamweek gehad en veel aan je adviezen gehad , ik zou iedereen jou aanraden! Jij bent jij en dat maakt je bijzonder !! En je hebt veel passie voor je werk !! Liefs van melissa en georgios

Anne, Dennis & Fos
6 maanden geleden

Lieve Renée,

Middels dit berichtje willen we jou nogmaals laten weten hoe onwijs dankbaar we zijn met de hulp en steun die jij ons in de eerste week voor onze Fos geboden hebt. Je gaf ons de ruimte om te leren en je wist op de juiste momenten in te spelen op de behoeftes van ons en Fos. Heel fijn ook dat je jouw werkzaamheden hier steeds op afstemde.
Wanneer het nodig was, stond jij voor ons klaar, zowel in de vorm van fysieke als digitale ondersteuning.
We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.

Veel liefs,

Anne, Dennis & Fos

Kevin en Maxime
8 maanden geleden

Lieve Renée,

Ontzettend bedankt voor je goede en ontzettend fijne hulp.
Wat hebben wij enorm veel aan je gehad.

De goede adviezen, het vertrouwen en zo ontzettend lief.
Wij hebben een paar super fijne dagen met jou gehad als kraamverzorgster!
Iemand met enorm voor liefde en passie voor haar werk!
Nogmaals heel erg bedankt.

Lieve groetjes,
Kevin en Maxime

Sybren en Channel
8 maanden geleden

Na ruim twee jaar kwam Marije voor de tweede keer kramen bij ons thuis. Wat waren we blij dat ze er weer was! Marije is behulpzaam, ontzettend lief voor beide kindjes en let ook goed op mama. Ze heeft passie voor haar vak en zet net even dat stapje extra. Dank je wel voor weer een hele fijne week en wie weet tot de volgende keer! ;)

Liefs,
Sybren Channel Jorrit en Jelle

Oudere berichten gastenboek