Ervaringen

We willen jullie als gezin zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen tijdens de start met jullie baby. Hier delen ouders hun ervaringen met onze zorg tijdens hun kraamtijd. We hopen dat jij straks ook met warme herinneringen kan terugkijken op je kraamtijd. 

Wil je jouw ervaring delen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Reactie plaatsen

Reacties

BobbyNeugs
16 uur geleden

work from home itunes plusgamma of a binary option
SpeedyIndex - fast indexing of links in Google https://guest.link/STb

The latest news: Cryptocurrency chased new records http://btc.ikzoek.eu

#BURAGURU1957@@

DominicMoups
5 dagen geleden

NY Times News Today coverage of international news, politics, business, technology, science, health, arts, sports and more.

https://www.nytimesnewstoday.com/

Melissa en georgios
een maand geleden

Lieve marije,

Wat ben jij een topper ! Hebben een hele fijne kraamweek gehad en veel aan je adviezen gehad , ik zou iedereen jou aanraden! Jij bent jij en dat maakt je bijzonder !! En je hebt veel passie voor je werk !! Liefs van melissa en georgios

Anne, Dennis & Fos
2 maanden geleden

Lieve Renée,

Middels dit berichtje willen we jou nogmaals laten weten hoe onwijs dankbaar we zijn met de hulp en steun die jij ons in de eerste week voor onze Fos geboden hebt. Je gaf ons de ruimte om te leren en je wist op de juiste momenten in te spelen op de behoeftes van ons en Fos. Heel fijn ook dat je jouw werkzaamheden hier steeds op afstemde.
Wanneer het nodig was, stond jij voor ons klaar, zowel in de vorm van fysieke als digitale ondersteuning.
We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.

Veel liefs,

Anne, Dennis & Fos

Kevin en Maxime
4 maanden geleden

Lieve Renée,

Ontzettend bedankt voor je goede en ontzettend fijne hulp.
Wat hebben wij enorm veel aan je gehad.

De goede adviezen, het vertrouwen en zo ontzettend lief.
Wij hebben een paar super fijne dagen met jou gehad als kraamverzorgster!
Iemand met enorm voor liefde en passie voor haar werk!
Nogmaals heel erg bedankt.

Lieve groetjes,
Kevin en Maxime

Sybren en Channel
4 maanden geleden

Na ruim twee jaar kwam Marije voor de tweede keer kramen bij ons thuis. Wat waren we blij dat ze er weer was! Marije is behulpzaam, ontzettend lief voor beide kindjes en let ook goed op mama. Ze heeft passie voor haar vak en zet net even dat stapje extra. Dank je wel voor weer een hele fijne week en wie weet tot de volgende keer! ;)

Liefs,
Sybren Channel Jorrit en Jelle

Cristian en Anica
4 maanden geleden

Lieve Renée,

Ontzettend bedankt voor je warme en liefdevolle zorg. Je bent open, liefdevol en rustig. Onderweg naar huis vanuit het ziekenhuis hadden we al wat vragen en je kwam meteen. Dat was heel fijn. We konden de hele week met al onze vragen bij jou terecht. Je gaf duidelijke uitleg en tips.
Ook vertelde je over een speciale slaapzak die we mochten uitproberen. Het bleek een uitkomst voor betere slaap van ons allemaal.
We hadden gekozen voor minder zorguren. Hierin was je heel flexibel. Toen we toch iets meer nodig bleken te hebben, kon dat gewoon. Dat had je ook al aangegeven bij de intake, wat een gerust gevoel gaf.
We hebben een hele fijne en gezellige week gehad.

Nogmaals ontzettend bedankt.
Liefs, Anica en Cristian.

Jan Willem en Amber
6 maanden geleden

Lieve Marije,
Wat waren wij blij met jou aanwezigheid in de kraamweek van ons 1e kindje Mylann. Door jou zorg, warmte, betrokkenheid en rust hebben wij bij kunnen komen en kunnen wennen aan ons nieuwe gezin. Naast alle tips en adviezen, wist je ons ook te verrassen met leuke attenties. Ook een goed gesprek of even samen lachen was mogelijk met jou! We zijn je hier enorm dankbaar voor en we kunnen je aan iedereen aanraden.
Veel liefs,
Jan Willem, Amber en Mylann

Laura
7 maanden geleden

Marije, wij waren ontzettend blij met jou tijdens de kramweek van ons eerste kindje. Het voelde vertrouwd met jou in huis, je bent erg deskundig en hebt daarnaast een goede dosis humor. Voor ons heeft dit zeker bijgedragen aan een goede start als gezinnetje van 3. Bedankt voor al je tips en het zorgen voor onze kleine maar ook zeker voor ons! Groeten, Dirk en Laura

Ewart en Iris
8 maanden geleden

Renée, we waren heel erg blij met jou als kraamverzorgster. We hebben enorm van je genoten en je bent echt een harde werker. Je dacht goed met ons mee en gaf goede adviezen. Je hebt echt passie/ lieve voor je vak, dit spat ervan af. We missen nu je feestelijke fruithapjes wel hor ;) We kunnen je aan iedereen aanraden!!

Oudere berichten gastenboek