Renee en Marije zijn beiden opgeleid om Shantala baby massage te geven!

Wil je  gebruik maken van onze kennis, geef dit dan aan we helpen je graag! 

 

https://www.wellnessacademie.com/

 

 


Vanaf september volgt Marije de opleiding tot Borstvoedingscoach. Fijn om in de toekomst in te kunnen zetten in onze gezinnen!


Het feestje van de jubileummarkt hebben we mooi kunnen afsluiten met 2 winnaars!!

Bertine heeft de cadeau bon opgestuurd gekregen van de Boomhut overnachting. Veel plezier ermee Bertine. 

 

Novi heeft gewonnen met de kleurplaten actie en heeft de prijs inmiddels ook ontvangen. Veel plezier ermee Novi. 

 

 

 

 

Renee stond op 22 juli op de jubileum markt in Woudenberg! Hebben jullie haar gezien?

 

Renee 10 jaar Kraamverzorgster!

Renee 10 jaar kraamverzorgster!
Op 19 september 2020 vieren wij dat Renee 10 jaar in het vak zit.
Blij en dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend de afgelopen jaren.
Winactie:
Gerekend vanaf 19 september 2020 krijgt de 10e
inschrijving een rituals cadeaubon t.w.v 25,00

Kraamzorg in het Buitenland:

Portugal:

Op 9 juni is Vigo geboren en van 11-18 juni 2020 ben ik (Renee) aan het werk gegaan in Lissabon-Portugal.

Bedankt voor jullie mooie feedback Frank en Anouk in ons gastenboek en wat ben ik dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoeten❤️

 


Amerika:

Vanaf 12 December 2018 t/m 19 Januari 2019 zat Marije in New-York.

Op 1 December is daar de Tweeling Roos en Sofie geboren. Marije mocht daar kraamzorg verlenen, en de ouders ondersteunen in de weken daarna.

 


HKZ

Wat zijn we trots!! We mogen het HKZ logo voeren. hier hebben we heel hard voor gewerkt, en zijn superblij dat we er nu zijn!

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.


Coöperatie Kraamzorggroep

Naast Kraamzorg verlenen doen wij op de achtergrond nog veel meer. Sinds september 2016 zijn wij aangesloten bij www.cooperatiekraamzorggroep.nl en bundelen wij onze krachten. Om onze zelfstandigheid en hierdoor onze manier van werken te kunnen blijven behouden, moeten we altijd op de hoogte blijven en meegaan met de laatste ontwikkelingen. Op dit moment zijn we hard aan het werk voor de interne audit die a.s dinsdag 14 februari uitgevoerd door coöperatie kraamzorggroep.

 

Wat is een audit?

Een audit is volgens de dikke ‘van Dale’ een kritisch onderzoek naar de bedrijfsvoering. Twee a...uditoren maken samen met ons een ‘foto’ van onze maatschap. Alle bedrijfsprocessen, welke relevant zijn voor de bedrijfsvoering, worden via objectieve criteria en vragenlijsten in kaart gebracht. Samen met ons wordt o.a. gekeken naar de patiëntveiligheid, de hygiëne, de kwaliteitsregistratie, de implementatie van de in de beroepsgroep geldende richtlijnen en de wijze waarop wij het methodisch handelen zichtbaar maakt. Met behulp van een dossierbeoordeling brengen wij gezamenlijk het niveau van het methodisch handelen in kaart. Deze succesvolle wijze van auditeren helpt ons inzicht te krijgen in onze werkwijze en geeft richting aan mogelijk noodzakelijke verbeter- of verandertrajecten. Na afloop van de audit worden de audituitkomsten met ons besproken en worden de bevindingen vastgelegd in een auditrapport. Met deze rapportage kunnen we binnen onze organisatie verder met de doorontwikkeling van onskwaliteitsniveau. Hierna volgt er in maart een externe audit.


Ladies Night 

1-12-2016 Wat hebben we een mooie avond gehad in het Agora Theater op 30 november. Veel positieve gesprekken, en leuke belangstelling voor onze organisatie.

1-11-2016 Op 30 november staan we in het agora op ladies night samen met verloskundige praktijk isis. Komen jullie ook langs?We komen zulke leuke en grappige dingen tegen in ons werk....

*  dat een drie jarige je "mevrouw Renée"...noemt!! En Marije Mevjouw Marije.....of de baby dokter....

*  vele creatie's in huis of in de tuin....

*  heerlijk badderen, douchen en tummy-tuppen....

*  gezellige knutselmomentjes....

De bekende ooievaar