Ben je zwanger en woon je in het buitenland?

Denk dan eens na over Nederlandse kraamzorg!
Wij bieden je:
* Professionele begeleiding aan je kraambed
   in je eigen huiselijke omgeving
* Kraamzorg aangepast aan jouw wensen en behoeften
   op een vertrouwde manier: in de Nederlandse taal en cultuur


Zeker bij je eerste kind is de kraamverzorgende je rots in de branding. Zij geeft je fysieke en emotionele ondersteuning in die eerste belangrijke en vaak heftige dagen na je bevalling.


De kosten voor kraamzorg in het buitenland worden (soms) voor een deel vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars. Verschillende werkgevers dragen ook iets bij.  
Bel of mail ons gerust voor meer informatie. 

 

Woon je in het buitenland en wil je ook kraamzorg, laat het ons weten we denken graag met jullie mee!

 

Kijk hieronder naar onze ervaringen in de afgelopen jaren.


Van 12 December 2018 t/m 20 Januari 2019 mocht Marije in New- York de zorg verlenen bij Roos en Sofie. Super mooie momenten en ervaringen. Wat was het fijn!


Op 11-06-2020 ben ik naar Lissabon afgereisd om kraamzorg te verlenen. Het was nog spannend of het allemaal wel door kon gaan ivm COVID-19. 


Hartelijk dank Frank en Anouk, voor jullie vertrouwen in mij, voor jullie super georganiseerde gastvrijheid en het meedenken daarin!

We hebben het samen heel goed gehad en alles wat jullie al wisten en met mijn overdracht van kennis kon ik jullie weer met een gerust hart achterlaten.


Eind Maart 2021 Mocht Marije Kraamzorg verlenen in Italie.

Wat was het een feestje om bij Tom en Annemarie voor hun kleine mannetje Sam te zorgen, en te leren en begeleiden hoe ze hem het beste kunnen verzorgen. Na 10 dagen was het voorbij, en konden ze het fijn zelf!