Reactie plaatsen

Reacties

Mariska Bessem
een dag geleden

Marije heeft ons begeleid in de kraamweek. Ze is rustig, liefdevol, bekwaam en creatief. Van elke maaltijd maakte ze een feestje! Ook dacht ze aan leuke aandenken waar we zelf niet mee bezig waren zoals voetafdrukken verven. We hebben haar aanwezigheid gewaardeerd! Een aanrader.

Daphne van Velzen
15 dagen geleden

Lieve Marije,

Heel erg bedankt voor jouw goede zorgen, de fijne ondersteuning en alles wat je ons hebt geleerd in de kraamweek! We hadden het niet beter kunnen treffen. Je lette goed op mijn herstel, en spoorde mij aan me rust te pakken, en dat was nodig. Je voelde goed aan wat wij nodig hadden. Je kunt merken dat dit je passie is! Ook alle extra dingetjes, zoals de voetafdrukjes, waarderen we enorm. Dat je nog maar veel kraamvrouwen en hun gezinnen een fijne kraamweek mag geven! Veel liefs, Daphne, Martijn en Bente.

Yreen
17 dagen geleden

Lieve Renée en Marije,
We kijken terug op een hele fijne kraamweek. Omdat onze dochter ietsje vroeger was dan gepland hebben we jullie allebei een paar dagen mogen meemaken en dat was heel erg fijn! Renée, wat heb je ons een fijne start gegeven met je liefdevolle zorg en adviezen aan ons als kersverse ouders. Je hebt mij als moeder goed ondersteund, ook met mijn herstel. En Marije nam het stokje over en wat hebben we ook van jou veel mogen leren. Je bent een fantastische vrouw met humor en voelt ons goed aan in wat we nodig hebben. Zowel wij als onze dochter waren bij jullie in goede handen! Elke dag was een feestje en met zoveel zorg en liefde maakten jullie zelfs een verrassing van een fruithapje. Goede communicatie en flexibiliteit en we lezen nog graag in het kraamboekje terug.
Bedankt voor jullie goede zorgen en fijne week, waar we met veel dankbaarheid op terug kijken.
Liefs van Yreen, Rutger en Vesper.

charlotte de vries
2 maanden geleden

Marije heeft ons een heerlijke kraamweek bezorgd.
We werden heerlijk verwend en met de jongens werd een spelletje gedaan.
Ook de kleine dingetjes zoals een voetafdrukje maken van de kleine of een fruithapje wat een heel feestje was om te eten.
We kijken er echt heel fijn op terug
Jammer dat dit toch echt de laatste is 😉
Liefs familie de vries

Lisette Bakker-Schuhmacher
2 maanden geleden

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij de goede zorgen van Marije. Met raad en daad stond ze ons bij, zodat wij een goede start hebben gemaakt in het zorgen voor onze dochter. Daarnaast vond ik het heel fijn dat Marije ook lette op mijn herstel en daarin ondersteunde door mij bijvoorbeeld even te ontlasten. Ik zou iedereen zo'n kraamweek wensen van Baby Boom!
Ontzettend bedankt Marije!
Lieve groetjes, Lisette, Joël en Maud

Olaf & Ilse van der Kaa
3 maanden geleden

Lieve Renée,

Dankzij jou kijken we terug op een heerlijke kraamweek. Jouw liefdevolle hulp en adviezen waren erg waardevol. Het voelde zo vertrouwd dat jij er (weer) was. Het was bijzonder dat jij 2,5 jaar later opnieuw kon helpen in de kraamweek.

Onzettend bedankt!

Liefs, Olaf & Ilse en grote broer Magnus

Bernhard en Lida Slijkhuis
4 maanden geleden

Lieve Renée,

Het is alweer 4 maanden geleden dat onze Mirte werd geboren en wat hebben wij een fantastisch, mooie en bijzondere week gehad en wat heb jij ons goed (er doorheen) geholpen.
Ik dacht bij een tweede ‘ach, dat weet ik allemaal nog wel’. Maar een meisje is echt anders dan een jongen, dus genoeg nieuwe dingen om uit te leggen.
En daarnaast… de uitleg en (soms strenge ;)) hulp bij de borstvoeding heeft ons echt heel goed gedaan. Beetje streng is goed, want zo leer je als moeder veel meer in de kraamweek.
We zijn ontzettend blij dat jij bij ons bent geweest om ons deze fijne week te geven.

Zelfs toen ik, toch redelijk onverwachts, naar het ziekenhuis moest en een nachtje moest blijven, leefde jij op de achtergrond ontzettend met ons mee en kon Bernhard altijd met je bellen.

Voor Mirte, grote broer Jona, papa en mama een bijzondere en ontzettend waardevolle week waar we heel fijn op terug kijken.

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Lieve groet van ons

Fabienne Cordier de Croust
5 maanden geleden

Lieve Renée,

Nogmaals duizendmaal dank! Het was heerlijk om op deze manier samen met jou ons ritme thuis op te starten. Met de komst van een tweeling komt er zo mega veel op je af, alles moet dubbel(!!), maar door jouw begeleiding is zelfs tweelingzorg een piece of cake!

Je legt alles heel duidelijk, rustig en vooral met liefde uit. Kraamzorg zit jou in het bloed en dat merken wij. Jeffrey en ik hebben het de afgelopen week vaak met een knipoog gezegd, maar eigenlijk is het gewoon de waarheid ; Je bent de beste kraamverzorgster die er is!

Lieve groet,
Jeffrey, Fabienne, Nova & Noé

Bram, Bonny, Sepp, Tibbe & Loek
5 maanden geleden

Lieve Renée,

Inmiddels is Loek alweer 4 weken bij ons. De uren vliegen voorbij met onze lieve Loek.

Wat hebben wij een bijzondere, zachte en fijne kraamweek gehad! Deze had ik (Bonny) me niet fijner kunnen wensen.

Zo'n zachte landing zou ik iedereen toewensen :). Duizend maal dank daarvoor.

Liefs,
Bram, Bonny, Sepp, Tibbe & Loek

Jorrit, Karolien, Hannah en Millie
6 maanden geleden

Lieve Marije,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor je hulp tijdens onze kraamweek! We hadden een vervelende eerste ervaring met de kraamzorg na de bevalling van onze eerste dochter Hannah en zijn mega blij dat jij ons nu hebt geholpen.
Het was fijn dat we elkaar al een keer konden ontmoeten en je hebt ons enorm goed bijgestaan. Dank voor de hulp bij de start van de BV, want mede door jou groeit Millie als een malle! Ook je contact en hulp met Hannah waren super! Je humor, adviezen en ervaring fantastisch! Ik zou iedere zwangere aanraden zich bij de Babyboom aan te melden!

Liefs van ons viertjes!

Oudere berichten gastenboek