Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Fam koerhuis / admiraal
18 dagen geleden

12 mei zijn wij trotse ouders en grote zus geworden van Djaivi Koerhuis. Wij mochten weer genieten van een prachtige kraamweek met marije zoals wij dat ook mochten met onze dochter 5 jaar geleden. Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen wat ben je toch een prachtig mens marije. Ondanks dat je kort geleden Corona hebt gehad heb je ons toch voor de volle 100% geholpen dit is een pluimpje waard ondanks dat je toch wel wat sneller moe werd heb je je ontzettend goed gehouden. Wij wensen je het allerbeste met de aankomende kraamweken en een goed herstel vanwege de Corona hopelijk gaan we elkaar snel weer tegen komen. We hadden nog gezegd om een keer bij jullie op de camping te komen en dat gaan we zeker een keer doen. We wensen je het allerbeste toe en tot gauw groetjes en dikke knuffel Kevin, Ramona, Djesmay en Djaivi

Eveline
2 maanden geleden

Lieve Renée,
Wat hebben we weer een mooie kraamweek gehad in de goede handen van jouw zorg. Onze dochter Sophia kon zich geen betere start wensen, en je hebt ook mijzelf en zoontje Lucas in de watten gelegd zodat we ons een nieuw ritme eigen konden maken met zijn viertjes. Ook veel dank dat je me af en toe vriendelijk verzocht om te gaan liggen of rusten, daar ben ik heel blij mee! We zullen de Babyboom met veel plezier aanraden en wensen jullie alle goeds!
Liefs, Edwin, Eveline, Lucas & Sophia

Martine
2 maanden geleden

Lieve Renée,

Wat een geweldige kraamweek hebben we gehad na de geboorte van onze tweede zoon Arwin. Al je adviezen en kunde, je bent een vakvrouw!
Ook toen er een borstontsteking kwam opzetten je stond gelijk paraat en allerlei spulletjes kwamen uit je tas rollen om mij te helpen, de betrokkenheid voelde zo goed 🙂
Je gaf ons zoveel mee in een week tijd dat we die rust en nuchterheid nog steeds voelen en vertrouwen 😊

Ik kan je iedereen aanbevelen, echt bedankt voor alles 💖

Van Wilbert, Martine, Marijn en Arwin

Annemarie
3 maanden geleden

De Babyboom,

Wat een lieve zorg voor het hele gezin.
Vooral ook heel veel kennis, fijn!
Het voelt gelijk vertrouwd en gezellig..

Dankzij jullie genoten van de kraamweek.!

Derek, Marlieke en Ela
3 maanden geleden

Lieve Renée,

Vanaf de eerste seconde dat je bij ons in huis kwam voelde het meteen helemaal goed en vertrouwd. We voelden ons op ons gemak en dat maakte dat we alles met je konden delen en bespreken. Wat erg prettig was na zo’n pittige bevalling.

Je merkte goed onze behoeftes op verschillende vlakken op en speelde daar op in. Je gaf ons alle vier de juiste aandacht en wat bijzonder: Ela was meteen weg van je! Ze mist de fruit cocktails met parapluutjes en rietjes nog! Dit alles heeft er voor gezorgd dat we een hele prettige kraamweek hebben gehad. We konden zo vol vertrouwen in onszelf, kleine Toto en ons als gezin van vier verder.

Bedankt Renée! We hebben genoten van je kalme en rustige aanwezigheid, kennis en kunde, leuke gesprekken, goede zorgen en humor.

En zoals je weet: als we toch nog voor een derde gaan en we zitten in Afrika... dan vliegen we je in!

Veel liefs,
Derek, Marlieke, Ela en Toto

Bas en Nikki
6 maanden geleden

Lieve Renee en Marije,

Wat fijn dat wij jullie allebei hebben leren kennen. Renee tijdens en na de geboorte van onze Jeen. Alles nieuw voor ons, maar wat heb jij ons op een fijne en liefdevolle manier bijgestaan en op weg geholpen. En Marije na de geboorte van onze Waas. Jeen stapelgek op je en zo goed aanvoelend wat wij nodig hadden.

Jullie zijn beide toppers!

Lieve groetjes,
Bas, Nikki, Jeen en Waas.

Elvira&Barry
6 maanden geleden

Lieve Marije,

Toen jij bij ons thuis kwam voor de intake, hadden we al gelijk een heel goed gevoel bij jou.
Toen Sem eenmaal geboren was, stond jij gelijk voor ons klaar. Je verzorgde Sem, mij en Barry en leerde ons alles om goed voor Sem te kunnen zorgen. Wat een super fijne en lieve vrouw ben jij. We hebben een heerlijke kraam week gehad en dat komt mede door jou. Dankzij jou zijn wij er klaar voor, bedankt voor alles.

Sue Ellen
7 maanden geleden

Lieve Marije

wat was het weer fijn en super vertrouwd dat je bij ons was, je was er voor Sonny-James en mij maar ook zeker weer voor het hele gezin.
iederen werd elke ochtend weer blij als ze vroegen mama kont mevrouw Marije weer iets wat ik er na al die tijd niet uit heb gekregen het blijft mevrouw Marije 😃,
en zo verdrietig toen je weer weg ging.
je hebt voor altijd een bijzondere plek in ons hart en we kunnen met recht zeggen dat we van je houden .
heel veel liefs.
Sonny-James,
Sienna ,Santino, Sharai,Antony
Yvonne en Sue Ellen

Marije Smits
8 maanden geleden

Hoi Renée,

De start van de “echte” kraamtijd liet voor marcus op zich wachten omdat hij na zijn geboorte nog een week in het ziekenhuis moest blijven. Wat waren we blij met jou toen we thuiskwamen! Helemaal moe van de afdeling, de bezoekuren en de vele adviezen hadden we nauwelijks tijd gehad marcus te leren kennen. We zachte maar kordate hand heb je ons in slechts 4 dagen het vertrouwen gegeven dat we kunnen kijken naar ons zoontje voor wat hij nodig heeft. Je hield ook goed rekening met onze behoeften en voelde goed aan wanneer het “teveel” werd. We zijn kortom blij dat je ons deze dagen hebt bijgestaan en we weten zeker dat je het bij al
Die andere gezinnen met net zo veel liefde en passie voor het vak doet.

Hartelijke groet
Marcus, Felix & Marije

Bernhard, Lida en Jona Slijkhuis
8 maanden geleden

Lieve Marije,

Wat hebben wij een super bijzondere, intense en fijne week met jou gehad. Onze Jona heeft genoten van jouw aanwezigheid, jouw humor, gefluit door het huis en het samen zingen na het eten én zijn papa en mama ook ;-)
Bedankt voor de gezelligheid, de fijne gesprekken en het ‘zorgen’ voor ons 3☺️

Je hebt ons door de eerste week met onze kleine man geholpen, zoveel nieuwe dingen zijn er op ons afgekomen, van het plakken van mini luiers tot het samen douchen en badderen, van het geven van voeding tot het lekker masseren van Jona en nog zoveel meer. Je hebt niet alleen Jona lekker verwend, maar ons ook.. wat een extra cadeau is zo’n fijne kraamweek.

Je hebt ons zelfverzekerd en vol goede moed achter gelaten, een echte pap & mam voor Jona.

Je hebt er een feestje van gemaakt!
Met een lach en een traan hebben we je uitgezwaaid.

Je bent een topper. Ga vooral zo door!

Liefs uit Woudenberg,
Bernhard, Lida & Jona Slijkhuis

Oudere berichten gastenboek