Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Fam de Boer
7 uur geleden

Lieve Renee en Hennie,
Wat hebben wij een heerlijke kraamweek mogen ervaren dankzij jullie!

Faye kondigden zich eerder aan dan verwacht, maar dat was voor jullie geen probleem! Jullie stonden zo snel jullie konden paraat!
Daarnaast hebben jullie ons, ondanks dit ons derde kindje is, weer veel bij geleerd.
Aan humor ontbreekt jullie niets. Top!

De jongens vragen iedere dag naar jullie als ze uit school gehaald worden. Voor ons is dat een goed en vertrouwd teken.
Dank jullie wel!

Groetjes van Rik, Joanne, Levi, Abel en Faye. O ja en voor Hennie ook een groet van 🐾 Maud.

Rebecca Dovermann
een maand geleden

Lieve dames van de Baby Boom , heel erg bedankt . Jullie hebben passie voor je vak en dat is te zien in jullie werk ❤️
Marije, we hebben dankzij jouw kennis, goede zorgen en een dosis humor een super kraamweek gehad en willen je ontzettend bedanken voor de mooie tijd. Ga zo door !

Liefs Sjoerd , Rebecca en Milou

Dwayne en Irma
3 maanden geleden

Lieve Renée,

Voor de tweede keer kwam je bij ons in het gezin, dit keer samen met Hennie. Wat hebben wij een fijne week gehad, waarin wij rustig konden wennen aan de nieuwe gezinsamenstelling. Wat heb je ons ook weer veel geleerd. Het voelde erg vertrouwd en jullie waren rustig op de achtergrond aanwezig.
Ook onze dochter Maud werd goed betrokken bij haar nieuwe zusje en wat vond ze het leuk dat jullie er waren, lekker kleien met ome Renée en Hennie hihi.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor wat jullie voor ons hebben gedaan. En wie weet tot een volgende keer ;)

Liefs Dwayne, Irma, Maud en Jalou.

Linda
4 maanden geleden

3x heeft Marije ons nu geholpen de eerste week na de geboorte. Het waren de fijnste weken ooit. Dankzij Marije hebben we allemaal kunnen genieten. We missen haar nog steeds. Het hele gezin is gek op Marije gebleven. Ze is lief kalm en super goed met baby’s en kleine kinderen. Dank je wel voor alles! Ik zal mijn kraamweken nooit vergeten.

Sjon en Valentina
4 maanden geleden

Onze kraamweek startte wat anders dan verwacht in verband met het ziekenhuis en de eerste twee dagen een andere kraamverzorgster (waar wij overigens meer dan tevreden over zijn)!! Marije kwam bij ons op de vierde dag. Dit was voor ons even schakelen, maar al snel waren we gewend. Marije straalt rust en professionaliteit uit. Ze heeft ons veelal gerustgesteld dat wij het goed doen.

Pauline en Joerik
4 maanden geleden

Toen ik erachter kwam dat ik weer zwanger was heb ik als allereerste Marije een berichtje gestuurd. Zij wist het voordat mijn ouders en schoonouders het wisten. Gewoon omdat het in de kraamweek na de geboorte van mijn eerste zoon zo goed was dat Marije erbij was en ik dat graag weer wilde.

Bijna 3 weken geleden is onze tweede zoon geboren. En we waren heel blij dat Marije hierbij was.

De bevalling van mijn eerste zoon was vrij heftig en de dagen erna waren ook erg zwaar. Marije was fantastisch in die kraamweek. Ze voelt heel goed aan wat nodig is en heeft een hele fijne rustgevende energie. doet gewoon haar ding en zorgt dat alles netjes is in huis. Verder was ze in die eerste week echt een luisterend oor en gaf ze mij de ruimte om door alle emoties heen te gaan. Ze was echt heel erg ondersteunend in zoveel wat ik nodig had! Veel meer dan ik van te voren had kunnen bedenken! En ze veranderde zo ook de sfeer weer door haar grapjes en positieve energie. In alles wat ze doet kun je zien en voelen dat ze haar werk met heel veel liefde doet.

Deze tweede week was weer heel fijn. Zo leuk om Marije weer erbij te hebben. Ook hoe ze omging met mijn eerste zoon die ze dus twee jaar geleden in de kraamweek verzorgde. Deze week was weer intens maar ook zo anders. Er waren nu andere dingen nodig en dat verliep allemaal heel soepel. Fijn om de kraamzorg helemaal te kunnen vertrouwen zodat wij (kraamheer en vrouw) ook echt aan rusten toekwamen met hoe intens alles is in zo’n week. Ze heeft weer zo goed voor onze kleine zoon en ook voor Juna en ons gezorgd! Ontzettend fijn dat ze er weer was, had het niet zonder haar gewild!

Dankjewel lieve Marije! We kijken nu al uit naar de volgende kraamweek met jou!

Liefs Joerik, Pauline, Juna en Keoki

Danique & Cemil
5 maanden geleden

Het is vandaag alweer 8 weken geleden dat Renee voor het eerst bij ons kwam na de geboorte van onze zoon.
Wij hebben de kraamweek als zeer prettig ervaren. Je liet ons ons ding doen en hier en daar gaf je aanwijzingen. De dingen die we besproken hebben werden goed en duidelijk uitgelegd, en geen enkele vraag was te veel!

Bedankt voor deze kraamweek, mocht er nog een kindje komen dan weten wij Kraamzorg de Babyboom te vinden! Voor een ieder ander is dit een goede aanrader!

Paula en Stephan
5 maanden geleden

Op 10 mei mochten wij ons 2e kindje verwelkomen. Wij werden bijgestaan door onze verloskundige.. Renee werd gebeld om haar te assisteren. uurtje later ongeveer was ze er al. En vanaf dat moment was het eigenlijk al goed. Ze hielp mij ( naast mijn man) ontzettend goed de weeen door. De kraamweek was geweldig ! Wij zijn blij dat we bij ons 2e kindje voor deze kraamzorg bureau gekozen hebben. Renee legt alles heel goed en duidelijk uit en is een hele spontane lieve vrouw ! Onze dochter van 2,5 jaar was gek op de "Baby doktor" haha ! Ik kreeg goede zorg en tips over hoe ik de tijd kan verdelen en over zoveel meer ! wij voelden ons allemaal heel erg op ons gemak bij haar. Wij raden kraamzorg de Babyboom zeker aan aan andere en mochten wij ooit nog een kindje krijgen kiezen wij zeker weer voor deze kraamhulp.

Lieve Renee, ontzettend bedankt voor een super kraamweek en alle tips ! Wij hebben genoten en konden zo goed verder als gezin van 4..

Liefs van Paula, Stephan, Tess en Stijn

Joanne
8 maanden geleden

Renée, super bedankt voor de fijne kraamweek! We hebben het met elkaar als een relaxte week ervaren. Er was aandacht voor iedereen, je gaf handige tips en maakt heerlijke pannekoeken 😄 ! Je bent kundig, lief, gezellig en zorgzaam. Bedankt voor alles! Liefs Lennart, Joanne, Lauren & Noé

Brigitte en Daniel
8 maanden geleden

Lieve Marije

Het is alweer een paar weken geleden dat je ons hebt bijgestaan bij de bevalling van onze lieve zoon Dani!!
We hebben vanaf de eerste kennismaking meteen een heel vertrouwd gevoel bij jou gekregen!!
Je hebt ons erg geholpen tijdens en na de bevalling,we hebben een hoop geleerd van je kennis en deskundigheid!!
Je hebt ons ook goed laten inzien dat je goed moet herstellen en rusten na zo een hele ervaring,en dat je niet 3dagen na de bevalling na de huishoudbeurs kan gaan😉!!
Je hebt ons enorm geholpen met je hulp en aanwezigheid en de rust die je met je mee brengt!!
Als we voor een tweede dan bellen we zonder twijfel de Babyboom jullie zijn een echte aanrader voor elk zwanger stel

Liefs Brigitte Daniel en natuurlijk Dani

Oudere berichten gastenboek