Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Joanne
2 maanden geleden

Renée, super bedankt voor de fijne kraamweek! We hebben het met elkaar als een relaxte week ervaren. Er was aandacht voor iedereen, je gaf handige tips en maakt heerlijke pannekoeken 😄 ! Je bent kundig, lief, gezellig en zorgzaam. Bedankt voor alles! Liefs Lennart, Joanne, Lauren & Noé

Brigitte en Daniel
2 maanden geleden

Lieve Marije

Het is alweer een paar weken geleden dat je ons hebt bijgestaan bij de bevalling van onze lieve zoon Dani!!
We hebben vanaf de eerste kennismaking meteen een heel vertrouwd gevoel bij jou gekregen!!
Je hebt ons erg geholpen tijdens en na de bevalling,we hebben een hoop geleerd van je kennis en deskundigheid!!
Je hebt ons ook goed laten inzien dat je goed moet herstellen en rusten na zo een hele ervaring,en dat je niet 3dagen na de bevalling na de huishoudbeurs kan gaan😉!!
Je hebt ons enorm geholpen met je hulp en aanwezigheid en de rust die je met je mee brengt!!
Als we voor een tweede dan bellen we zonder twijfel de Babyboom jullie zijn een echte aanrader voor elk zwanger stel

Liefs Brigitte Daniel en natuurlijk Dani

Ellen
3 maanden geleden

Korte lijntjes, leuke extra dingetjes, relaxt, geen vraag te gek en een hele fijne borstvoedingsbegeleiding!

Renée, heel hartelijk bedankt voor de fijne kraamtijd!!
We kijken terug op een relaxte week, waarin we fijn onszelf konden zijn!

Ben en Daisy
4 maanden geleden

Lieve Renee,

Ondertussen is het alweer 4 maanden (4 MAANDEN :O) geleden dat jij weer bij ons op de stoep stond om bij ons te komen kramen! Wat was het weer een fijn weerzien en het voelde helemaal als thuiskomen. 2,5 jaar geleden kwam je bij de geboorte van Finn en toen we zwanger waren van Milou wisten we meteen dat je we jou weer wilden vragen om onze kraamhulp te zijn! En wat was het een fijn weerzien en het voelde echt gelijk vanaf minuut 1 weer zo vertrouwd en veilig! Renee, je bent echt een topvrouw met zoveel kennis en vaardigheid, maar bovenal ben je echt een heel warm en liefdevol mensenmens! Je weet precies wat wij als gezin, maar ook als individu, nodig hadden en kon ons dat ook geven! En wat was je fantastisch met Finn. Hij heeft het nu nog over je en alle dingen die jullie samen hebben gedaan! Het was dan ook met een traan en lach dat we na een week weer afscheid van elkaar moesten nemen. Vol vertrouwen konden wij het nu zelf ;)

Lieve groet,
Ben, Daisy, Finn en Milou

Sanne en Sebas
7 maanden geleden

Lieve Marije

Woorden schieten te kort! Je was weer fan-tas-tisch.
Wat was het weer enorm fijn dat je bij ons was de afgelopen kraamperiode. We hebben enorm genoten, van en met je. De rust, gezelligheid en humor die je elke dag meebracht, heeft de eerst week tot een top week gemaakt. Hoe liefdevol je ons gezinnetje betrok bij alles, maakt jou uniek.
Wij hebben, mede door jou, echt het roze wolk gevoel intens meegemaakt. Bedankt hiervoor, 1000x dank.
Veel liefs, Sanne, Sebas, Julia en Norah

Familie Hanekamp
8 maanden geleden

Wow, wat kijken wij terug op een fantastische kraamtijd met/door Renée!! Haar zorgzaamheid, humor en gezelligheid maakten het tot een week met een gouden rand. En last but not least al haar kennis; een vakvrouw pur sang!! Bedankt voor alles lieve Renée!! ♡
Liefs, Maarten, Rozemarijn, Liz, Cas en Zeb

Laura Camphens
10 maanden geleden

Lieve Marije,
Wat hebben we enorm genoten van de kraamweek! Ik kon alles aan je vragen en ben heerlijk verzorgd en geholpen! Ook betrok je papa Arwout er op een superleuke manier bij! Je bracht rust in huis en ik kon alles uit handen geven, heerlijk!
Nogmaals dank je wel!
Liefs Arwout en Laura

Marcelle Bergh-le Feber
een jaar geleden

Wij hebben acht geweldige kraamzorg dagen beleefd met Renée! Renée is niet alleen een geweldig lieve vrouw met veel humor, maar met name een geboren moeder en kraamhulp. Elke dag bespraken we de ontwikkeling van James, geen vraag was teveel of te gek! Met als belangrijkste les "Je doet nooit iets fout, je kunt het de volgende keer juist beter doen". Al vanaf het eerste moment dat Renée bij ons kwam voelde het vertrouwd, wij hebben dan ook een fantastische start met James en kunnen echt spreken van die 'roze wolk'! Renée bedankt voor je goede zorgen!!

Sue Ellen
een jaar geleden

Lieve Marije
Wat hebben wij weer enorm van je genoten .
je bent een lief , warm mens en we kunnen met recht zeggen dat we van je houden en dat je voor altijd een deel van ons bent .
Iedereen die jou als kraamzorg krijgt krijgt de tijd van hun leven ❤

Feline en Romano
een jaar geleden

Vanaf moment 1 een prettig gevoel bij Marije. De hulp was goed op ons afgestemd. Niet alleen professioneel, maar ook gezellig! Echt aan te raden deze kraamzorg!

Oudere berichten gastenboek