Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Bas en Nikki
2 maanden geleden

Lieve Renee en Marije,

Wat fijn dat wij jullie allebei hebben leren kennen. Renee tijdens en na de geboorte van onze Jeen. Alles nieuw voor ons, maar wat heb jij ons op een fijne en liefdevolle manier bijgestaan en op weg geholpen. En Marije na de geboorte van onze Waas. Jeen stapelgek op je en zo goed aanvoelend wat wij nodig hadden.

Jullie zijn beide toppers!

Lieve groetjes,
Bas, Nikki, Jeen en Waas.

Elvira&Barry
3 maanden geleden

Lieve Marije,

Toen jij bij ons thuis kwam voor de intake, hadden we al gelijk een heel goed gevoel bij jou.
Toen Sem eenmaal geboren was, stond jij gelijk voor ons klaar. Je verzorgde Sem, mij en Barry en leerde ons alles om goed voor Sem te kunnen zorgen. Wat een super fijne en lieve vrouw ben jij. We hebben een heerlijke kraam week gehad en dat komt mede door jou. Dankzij jou zijn wij er klaar voor, bedankt voor alles.

Sue Ellen
3 maanden geleden

Lieve Marije

wat was het weer fijn en super vertrouwd dat je bij ons was, je was er voor Sonny-James en mij maar ook zeker weer voor het hele gezin.
iederen werd elke ochtend weer blij als ze vroegen mama kont mevrouw Marije weer iets wat ik er na al die tijd niet uit heb gekregen het blijft mevrouw Marije 😃,
en zo verdrietig toen je weer weg ging.
je hebt voor altijd een bijzondere plek in ons hart en we kunnen met recht zeggen dat we van je houden .
heel veel liefs.
Sonny-James,
Sienna ,Santino, Sharai,Antony
Yvonne en Sue Ellen

Marije Smits
4 maanden geleden

Hoi Renée,

De start van de “echte” kraamtijd liet voor marcus op zich wachten omdat hij na zijn geboorte nog een week in het ziekenhuis moest blijven. Wat waren we blij met jou toen we thuiskwamen! Helemaal moe van de afdeling, de bezoekuren en de vele adviezen hadden we nauwelijks tijd gehad marcus te leren kennen. We zachte maar kordate hand heb je ons in slechts 4 dagen het vertrouwen gegeven dat we kunnen kijken naar ons zoontje voor wat hij nodig heeft. Je hield ook goed rekening met onze behoeften en voelde goed aan wanneer het “teveel” werd. We zijn kortom blij dat je ons deze dagen hebt bijgestaan en we weten zeker dat je het bij al
Die andere gezinnen met net zo veel liefde en passie voor het vak doet.

Hartelijke groet
Marcus, Felix & Marije

Bernhard, Lida en Jona Slijkhuis
5 maanden geleden

Lieve Marije,

Wat hebben wij een super bijzondere, intense en fijne week met jou gehad. Onze Jona heeft genoten van jouw aanwezigheid, jouw humor, gefluit door het huis en het samen zingen na het eten én zijn papa en mama ook ;-)
Bedankt voor de gezelligheid, de fijne gesprekken en het ‘zorgen’ voor ons 3☺️

Je hebt ons door de eerste week met onze kleine man geholpen, zoveel nieuwe dingen zijn er op ons afgekomen, van het plakken van mini luiers tot het samen douchen en badderen, van het geven van voeding tot het lekker masseren van Jona en nog zoveel meer. Je hebt niet alleen Jona lekker verwend, maar ons ook.. wat een extra cadeau is zo’n fijne kraamweek.

Je hebt ons zelfverzekerd en vol goede moed achter gelaten, een echte pap & mam voor Jona.

Je hebt er een feestje van gemaakt!
Met een lach en een traan hebben we je uitgezwaaid.

Je bent een topper. Ga vooral zo door!

Liefs uit Woudenberg,
Bernhard, Lida & Jona Slijkhuis

Stéphanie en Laurens
6 maanden geleden

Lieve Marije,

Net uit het ziekenhuis gekomen en jij stond al voor de deur om ons op weg te helpen voor onze eerste nacht met Juul thuis. Zo ontzettend fijn. Iedere morgen een ontbijtje en smiddags stond er weer iets lekkers voor ons klaar na een verplicht dutje terwijl jij zorgde voor ons kleine meisje. Je gaf ons heel veel waardevolle tips waardoor wij vol zelfvertrouwen voor ons kindje kunnen zorgen. Bedankt voor je geduld, fijne gesprekken, heerlijke humor en liefdevolle aandacht.

Stéphanie en Laurens

Guido en Miranda Buitenhuis
6 maanden geleden

Lieve Marije,
Wat hebben we met jou een fijne kraamweek gehad. Je hebt ons geleerd te vertrouwen op onszelf en daarmee de juiste keuzes voor Xenna te maken. Je bent lief en geduldig met ons geweest.
Bedankt voor alles wat je hebt gedaan en we hopen dat nog veel meer papa’s en mama’s van jou mogen leren!
Liefs Guido, Miranda en Xenna

Mariska
6 maanden geleden

Lieve Renée,
Wat hebben we mede dankzij jou een fijne kraamweek gehad en zo een heerlijke start als gezinnetje van vier. Je rust, je gezelligheid, je wijsheid en de manier waarop je grote broer betrok bij de zorg voor zijn zusje waren zo fijn! Je leerde ons veel, ondanks dat dit onze tweede was, en altijd op een prettige manier. We zouden iedereen aanraden om jou te vragen om te komen kramen. Heel erg veel dank nogmaals!
Liefs van Mariska, Mourad, Ilias en Alya

Jelmer en Willemijn Pouwelsen
8 maanden geleden

Lieve Renee,
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad nadat we met onze tweeling uit het ziekenhuis thuiskwamen. Je stond direct paraat en hebt ons een fijne en ontspannen start gegeven. Wat wij, naast de goede zorg voor moeder en baby's, fantastisch vonden is hoe je onze vierjarige Eva betrok en aandacht gaf. Veel dank!
Groetjes, van Jelmer, Willemijn, Eva, Bente & Milou

Brigitte Daniël Dani en Lina
8 maanden geleden

Lieve Marije

We willen je heel erg bedanken dat je ons weer geholpen hebt bij de zorg van ons pas geboren wondertje!!de eerste keer bij Dani en nu bij onze mooie dochter Lina ! Wederom hebben gebruik mogen maken van je fijne zorg en gezelligheid!! We zouden iedereen je aanraden als kraamhulp je brengt een hoop rust mee en je bent heel kundig in je vak!!

Heel veel liefs van ons alle vier 😘

Oudere berichten gastenboek