Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Stéphanie en Laurens
16 dagen geleden

Lieve Marije,

Net uit het ziekenhuis gekomen en jij stond al voor de deur om ons op weg te helpen voor onze eerste nacht met Juul thuis. Zo ontzettend fijn. Iedere morgen een ontbijtje en smiddags stond er weer iets lekkers voor ons klaar na een verplicht dutje terwijl jij zorgde voor ons kleine meisje. Je gaf ons heel veel waardevolle tips waardoor wij vol zelfvertrouwen voor ons kindje kunnen zorgen. Bedankt voor je geduld, fijne gesprekken, heerlijke humor en liefdevolle aandacht.

Stéphanie en Laurens

Guido en Miranda Buitenhuis
25 dagen geleden

Lieve Marije,
Wat hebben we met jou een fijne kraamweek gehad. Je hebt ons geleerd te vertrouwen op onszelf en daarmee de juiste keuzes voor Xenna te maken. Je bent lief en geduldig met ons geweest.
Bedankt voor alles wat je hebt gedaan en we hopen dat nog veel meer papa’s en mama’s van jou mogen leren!
Liefs Guido, Miranda en Xenna

Mariska
een maand geleden

Lieve Renée,
Wat hebben we mede dankzij jou een fijne kraamweek gehad en zo een heerlijke start als gezinnetje van vier. Je rust, je gezelligheid, je wijsheid en de manier waarop je grote broer betrok bij de zorg voor zijn zusje waren zo fijn! Je leerde ons veel, ondanks dat dit onze tweede was, en altijd op een prettige manier. We zouden iedereen aanraden om jou te vragen om te komen kramen. Heel erg veel dank nogmaals!
Liefs van Mariska, Mourad, Ilias en Alya

Jelmer en Willemijn Pouwelsen
3 maanden geleden

Lieve Renee,
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad nadat we met onze tweeling uit het ziekenhuis thuiskwamen. Je stond direct paraat en hebt ons een fijne en ontspannen start gegeven. Wat wij, naast de goede zorg voor moeder en baby's, fantastisch vonden is hoe je onze vierjarige Eva betrok en aandacht gaf. Veel dank!
Groetjes, van Jelmer, Willemijn, Eva, Bente & Milou

Brigitte Daniël Dani en Lina
3 maanden geleden

Lieve Marije

We willen je heel erg bedanken dat je ons weer geholpen hebt bij de zorg van ons pas geboren wondertje!!de eerste keer bij Dani en nu bij onze mooie dochter Lina ! Wederom hebben gebruik mogen maken van je fijne zorg en gezelligheid!! We zouden iedereen je aanraden als kraamhulp je brengt een hoop rust mee en je bent heel kundig in je vak!!

Heel veel liefs van ons alle vier 😘

Marina en Tim
3 maanden geleden

Lieve Renee,

Ook via deze weg nog hartelijk dank voor de fijne kraamweek! Wat we met name erg gewaardeerd hebben, is je rustige en observerende voorkomen en daardoor de welkome tips en feedback die je voor ons had op de juiste momenten. En zeer zeker ook de geweldige hulp bij de borstvoeding die je verleende waardoor we een gedegen start konden maken. We maken het goed en raken steeds meer aangepast aan een gezin met 3 ;)

Met hartelijke groet,

Tim, Marina, Samuel, Teresa en Elora

Eveline, Edwin & Lucas
3 maanden geleden

Lieve Renée (en ook Marije de eerste dag!),
Wat hebben we een mooie kraamweek gehad, ons eerste kindje geboren en alles was nog nieuw. De manier waarop jullie rustig en liefdevol alles aan ons uitlegden, mij als kraamvrouw verwende met lekkere fruithapjes en Lucas een mooie basis in zijn eerste week hebben gegeven, fantastisch. We kijken terug op een hele bijzondere week en denken er nog vaak aan terug. Bedankt! Liefs, Edwin, Eveline & Lucas

Anouk
3 maanden geleden

Lieve Renée,

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad. Je bent voor ons naar Lissabon gekomen om ons bij te staan na de geboorte van onze eerste zoon Vigo. Jouw warme persoonlijkheid en expertise hebben ervoor gezorgd dat wij heel positief op de kraamperiode terugkijken. Heel veel dank voor de goed gevulde rugzak vol kennis en vaardigheden, de gezelligheid en het luisterend oor! Liefs Frank & Anouk

Kees & Vera
4 maanden geleden

Lieve Marije,

Wij willen je bedanken voor de fijne kraamweek die wij dankzij jou hebben gehad. De adviezen en tips vonden wij erg fijn en ook de hulp bij de borstvoeding. Je kan merken dat je hier veel ervaring mee hebt. We missen de gezellige gesprekken en het gefluit door het huis! Oh ja, en al die was die ik nu zelf moet doen ;-)

Groetjes Kees, Vera, Morgan en Marley

Olaf & Ilse
5 maanden geleden

Lieve Renee,

Wij kijken terug op een bijzonder fijne kraamweek met jou! Bedankt voor de waardevolle tips en liefdevolle zorg! Ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog eens treffen.

Liefs, Olaf, Ilse & Magnus

Oudere berichten gastenboek