Reactie plaatsen

Reacties

Bernhard en Lida Slijkhuis
een maand geleden

Lieve Renée,

Het is alweer 4 maanden geleden dat onze Mirte werd geboren en wat hebben wij een fantastisch, mooie en bijzondere week gehad en wat heb jij ons goed (er doorheen) geholpen.
Ik dacht bij een tweede ‘ach, dat weet ik allemaal nog wel’. Maar een meisje is echt anders dan een jongen, dus genoeg nieuwe dingen om uit te leggen.
En daarnaast… de uitleg en (soms strenge ;)) hulp bij de borstvoeding heeft ons echt heel goed gedaan. Beetje streng is goed, want zo leer je als moeder veel meer in de kraamweek.
We zijn ontzettend blij dat jij bij ons bent geweest om ons deze fijne week te geven.

Zelfs toen ik, toch redelijk onverwachts, naar het ziekenhuis moest en een nachtje moest blijven, leefde jij op de achtergrond ontzettend met ons mee en kon Bernhard altijd met je bellen.

Voor Mirte, grote broer Jona, papa en mama een bijzondere en ontzettend waardevolle week waar we heel fijn op terug kijken.

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Lieve groet van ons

Fabienne Cordier de Croust
een maand geleden

Lieve Renée,

Nogmaals duizendmaal dank! Het was heerlijk om op deze manier samen met jou ons ritme thuis op te starten. Met de komst van een tweeling komt er zo mega veel op je af, alles moet dubbel(!!), maar door jouw begeleiding is zelfs tweelingzorg een piece of cake!

Je legt alles heel duidelijk, rustig en vooral met liefde uit. Kraamzorg zit jou in het bloed en dat merken wij. Jeffrey en ik hebben het de afgelopen week vaak met een knipoog gezegd, maar eigenlijk is het gewoon de waarheid ; Je bent de beste kraamverzorgster die er is!

Lieve groet,
Jeffrey, Fabienne, Nova & Noé

Bram, Bonny, Sepp, Tibbe & Loek
2 maanden geleden

Lieve Renée,

Inmiddels is Loek alweer 4 weken bij ons. De uren vliegen voorbij met onze lieve Loek.

Wat hebben wij een bijzondere, zachte en fijne kraamweek gehad! Deze had ik (Bonny) me niet fijner kunnen wensen.

Zo'n zachte landing zou ik iedereen toewensen :). Duizend maal dank daarvoor.

Liefs,
Bram, Bonny, Sepp, Tibbe & Loek

Jorrit, Karolien, Hannah en Millie
3 maanden geleden

Lieve Marije,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor je hulp tijdens onze kraamweek! We hadden een vervelende eerste ervaring met de kraamzorg na de bevalling van onze eerste dochter Hannah en zijn mega blij dat jij ons nu hebt geholpen.
Het was fijn dat we elkaar al een keer konden ontmoeten en je hebt ons enorm goed bijgestaan. Dank voor de hulp bij de start van de BV, want mede door jou groeit Millie als een malle! Ook je contact en hulp met Hannah waren super! Je humor, adviezen en ervaring fantastisch! Ik zou iedere zwangere aanraden zich bij de Babyboom aan te melden!

Liefs van ons viertjes!

Henri en Madou
4 maanden geleden

Lieve Renée,

Onze kleine Duuk alweer een maandje bij ons.
En met jou was alles een beetje makkelijker, in de kraamweek, maar vooral daarna. Wat hebben wij veel aan jou gehad! Van helemaal niks weten en vaak best onzeker naar voor ons gevoel alles aankunnen.
Dit was ons niet gelukt zonder jou!
Duidelijke uitleg, positief, realistisch, eerlijk maar vooral super lief!!

Nogmaals bedankt!
Liefs,
Henri, Madou en Duuk

Sander en Jacoline
5 maanden geleden

Lieve Marije en Renee!

Eindelijk tijd genomen voor een welgemeende reactie in het gastenboek.. want tis intussen alweer ruim 6 maanden geleden.. dat jij Marije ons fantastische begeleidde bij de bevalling van onze tweeling!
Wat was het fijn dat je hier bij kon zijn en de dag daarna startte de kraamweek samen met jou bij ons thuis. Hoe ik met een knipoog vroeg toen we vertelden dat we een tweeling kregen of jullie dan samen kwamen.. bleek het in sommige momenten in de kraamweek wel zo te zijn ook dit waren bijzondere momenten als jullie samen bij ons waren en ons hielpen met de zorg voor ons en de kinderen.
Wat hebben we voor de tweede keer een (dubbel) bijzondere week gehad dankzij jullie!

Nogmaals bedankt
Liefs Sander & Jacoline, Jinthe, Hannah & Boaz

Marc&Ilse
7 maanden geleden

Lieve Marije,
Tja….we kunnen het kort en krachtig houden…het was echt een hele fijne kraamweek. Je hebt goed voor ons gezorgd, het was gezellig en we hebben ook enorm gelachen. Dank!!

Liefs,
Marc&Ilse
Daline, Lex en Lise

Guido en Miranda
7 maanden geleden

Lieve Marije ,

Voor de tweede keer mocht je ons komen helpen in de kraamweek , wat was het fijn en vertrouwd dat je er weer was!
Xenna heeft genoten van de aandacht , samen kleuren en spelen met de Duplo. Ook samen zorgen voor haar nieuwe zusje , wat zijn ze gek op elkaar.
Bedankt voor je warmte , gezelligheid en vooral je deskundige blik.

Dikke knuffel van de meisjes en liefs van ons allemaal.
Guido , Miranda , Xenna en Yula

Nicky en Albi
7 maanden geleden

Lieve Marije,

Wauwwww wat een fijn mens ben je! We hebben ondanks een hele heftige bevalling echt een fantastische kraamtijd gehad. Je hebt een hele fijne, rustige energie, een droog en sarcastisch gevoel voor humor en voelt super goed aan wat er nodig is. We voelden ons allemaal op ons gemak ondanks dat er een 'vreemde' in ons huis was. Toen je na twee dagen extra zorg dan toch echt weg ging was het dan ook echt even slikken..

1000 maal dank en heel veel liefs,
Nicky, Albi, Zayn en Loïs

Lourens en Reinate
8 maanden geleden

Lieve Renée,

De bevalling en kraamtijd is alweer een tijdje geleden. Wat was het fijn om je bij de bevalling in het ziekenhuis te hebben. De rust die je uitstraalt en de adviezen die je gaf waren voor mij heel fijn.
De kraam periode in het ziekenhuis en thuis heb jij ons veel geleerd.
Je weet precies wat een kraamvrouw nodig heeft.

Wij kijken terug op een fijne week.

Liefs Lourens, Reinate, Imae, Sev en jonah

Oudere berichten gastenboek