Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Marc&Ilse
2 maanden geleden

Lieve Marije,
Tja….we kunnen het kort en krachtig houden…het was echt een hele fijne kraamweek. Je hebt goed voor ons gezorgd, het was gezellig en we hebben ook enorm gelachen. Dank!!

Liefs,
Marc&Ilse
Daline, Lex en Lise

Guido en Miranda
2 maanden geleden

Lieve Marije ,

Voor de tweede keer mocht je ons komen helpen in de kraamweek , wat was het fijn en vertrouwd dat je er weer was!
Xenna heeft genoten van de aandacht , samen kleuren en spelen met de Duplo. Ook samen zorgen voor haar nieuwe zusje , wat zijn ze gek op elkaar.
Bedankt voor je warmte , gezelligheid en vooral je deskundige blik.

Dikke knuffel van de meisjes en liefs van ons allemaal.
Guido , Miranda , Xenna en Yula

Nicky en Albi
2 maanden geleden

Lieve Marije,

Wauwwww wat een fijn mens ben je! We hebben ondanks een hele heftige bevalling echt een fantastische kraamtijd gehad. Je hebt een hele fijne, rustige energie, een droog en sarcastisch gevoel voor humor en voelt super goed aan wat er nodig is. We voelden ons allemaal op ons gemak ondanks dat er een 'vreemde' in ons huis was. Toen je na twee dagen extra zorg dan toch echt weg ging was het dan ook echt even slikken..

1000 maal dank en heel veel liefs,
Nicky, Albi, Zayn en Loïs

Lourens en Reinate
3 maanden geleden

Lieve Renée,

De bevalling en kraamtijd is alweer een tijdje geleden. Wat was het fijn om je bij de bevalling in het ziekenhuis te hebben. De rust die je uitstraalt en de adviezen die je gaf waren voor mij heel fijn.
De kraam periode in het ziekenhuis en thuis heb jij ons veel geleerd.
Je weet precies wat een kraamvrouw nodig heeft.

Wij kijken terug op een fijne week.

Liefs Lourens, Reinate, Imae, Sev en jonah

Teunis en Joanne
4 maanden geleden

Lieve Renee,

Wat hebben wij genoten in onze kraamweek van jou goede zorgen!
De rust die je uitstraalt en de super goede uitleg en adviezen van alles. Ook de heerlijke fruithapjes die elke dag weer voor ons klaarstond werden wij vrolijk van, die gaan wij zeker missen!

Wij zullen onze kraamweek met jou nooit vergeten!

Liefs Teunis, Joanne en Lieke

Fam. Hoogerland
4 maanden geleden

Lieve Renee.

Voor de 3e keer mocht jij de zorg bij ons verlenen die nodig was. Voor de 3e keer was het weer slikken bij het afscheid nemen. Voor de 3e keer hebben wij alle 7 genoten van jou gezelligheid en liefde vol hart. Wat was het weer mooi en fijn om jou in huis te hebben. En dat mama gewoon onbezorgd boven kon zijn. 100% waardevol

Hartelijke groeten van ons allemaal,
Fam. Hoogerland

Anne en Niek
4 maanden geleden

Lieve Renée,

Bedankt voor al je goede zorgen en waardevolle adviezen. Wat was het fijn om jou tijdens onze kraamweek over de vloer te hebben.
Je hebt zoveel kennis en brengt zoveel rust mee.
Je weet precies wat je doet en wanneer er extra hulp/advies nodig is.
Nogmaals dank voor de goede zorg voor ons gezin.
Liefs Niek & Anne

Jacomijn van Giffen
4 maanden geleden

Lieve Renée,
Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de fijne kraamtijd die we mede namens jouw aanwezigheid hadden!
Je warmte en betrokkenheid, je rust en deskundigheid hebben ons heel goed gedaan. Je denkt mee en geeft ruimte om ons eigen gevoel te volgen! Kortom, we kijken goed terug op de eerste week met onze zoon Benjamin!
Lieve groet, André, Jacomijn, Norah, Eva en Benjamin

Kim Guldemeester-Sack
4 maanden geleden

Lieve Marije,

Wat fijn dat jij er was tijdens onze kraamweek van Ninte! Zoals gevraagd heb je er echt een feestje van gemaakt. De relaxte sfeer in huis, ontbijtjes op bed met een feestelijk opgemaakt bord, kommetjes fruit die op mij stonden te wachten als ik smiddags wakker werd, leuke gesprekken en veel humor. 
Je hebt onze oudste dochter ook heel leuk betrokken bij de verzorging van Ninte, ze was gek op je en vond het echt gezellig als je er was. En wij ook!
Je hebt ons op een liefdevolle manier aanwijzingen, tips en vertrouwen gegeven, zodat we er aan het eind van de week helemaal klaar voor waren om zelf verder te gaan.
Lieve Marije, bedankt voor alles!

Liefs Kim, Jermo, Chloë en Ninte

Laura Waslam
5 maanden geleden

Lieve Marije,

Bedankt voor je input tijdens onze kraamweek. Het was voor ons heel fijn om zo relaxt mogelijk deze week door te maken met weinig bezoek en prikkels van buitenaf. Je draagt een hele rustige en fijne energie bij je en laat ons ook heerlijk in onze bubbel. Zorgzaam voor mij, voor onze baby en andere gezinsleden.
Ik vond het heel fijn om mijn (bevallings)verhaal met je te delen en te ervaren dat je echt luistert. Je hebt mij aan het denken gezet en zaken van andere kanten te bekijken.

Heel erg bedankt voor je hulp.
Alle liefs,

Laura, Ricardo, Chloë en Moira

Oudere berichten gastenboek