Reactie plaatsen

Reacties

Jan Willem en Amber
een maand geleden

Lieve Marije,
Wat waren wij blij met jou aanwezigheid in de kraamweek van ons 1e kindje Mylann. Door jou zorg, warmte, betrokkenheid en rust hebben wij bij kunnen komen en kunnen wennen aan ons nieuwe gezin. Naast alle tips en adviezen, wist je ons ook te verrassen met leuke attenties. Ook een goed gesprek of even samen lachen was mogelijk met jou! We zijn je hier enorm dankbaar voor en we kunnen je aan iedereen aanraden.
Veel liefs,
Jan Willem, Amber en Mylann

Laura
2 maanden geleden

Marije, wij waren ontzettend blij met jou tijdens de kramweek van ons eerste kindje. Het voelde vertrouwd met jou in huis, je bent erg deskundig en hebt daarnaast een goede dosis humor. Voor ons heeft dit zeker bijgedragen aan een goede start als gezinnetje van 3. Bedankt voor al je tips en het zorgen voor onze kleine maar ook zeker voor ons! Groeten, Dirk en Laura

Ewart en Iris
3 maanden geleden

Renée, we waren heel erg blij met jou als kraamverzorgster. We hebben enorm van je genoten en je bent echt een harde werker. Je dacht goed met ons mee en gaf goede adviezen. Je hebt echt passie/ lieve voor je vak, dit spat ervan af. We missen nu je feestelijke fruithapjes wel hor ;) We kunnen je aan iedereen aanraden!!

Zoe Sawh
4 maanden geleden

Mijn eerste kindje, en wat een mega goeie ervaring gelijk met de babyboom gehad.
Marije is zo hulpzaam, lief en betrokken in alles🙏🏼🙌🏼bevalling is al een tijdje geleden, maar ik kom zeker terug bij de 2e ooit🙌🏼

Joost en Hanneke
4 maanden geleden

Lieve Renée,
Dankzij jouw warmte, betrokkenheid, duidelijkheid, professionaliteit en flexibiliteit hebben wij een geweldige start gehad als gezin met onze tweede dochter. Wat was het mooi dat je zowel bij de bevalling kon assisteren, als dat je ons de hele week hebt begeleid. Je hebt alles gedaan met aandacht. Aandacht voor de zorg voor de kinderen, aandacht voor lichamelijk herstel en aandacht voor ons als persoon. Het was allemaal boven verwachting. Bedankt voor het delen van jezelf en al je mooie kwaliteiten.
Veel liefs, Joost en Hanneke

Sivan
5 maanden geleden

Lieve Renée,

In de dagen na de bevalling was je onmisbaar. Je gaf ons de juist begeleiding in hoe we Ivar het beste konden verzorgen, welke spullen we daar nog voor konden gebruiken (die je vaak zelf al op zak had) en wist daarin de juiste balans te vinden in het geven van ruimte vs. bieden van de nodige ondersteuning. Je was flexibel en zag welke hulp we wel en niet nodig hadden.

Als wij jouw hulp vergelijken met de verhalen die wij soms horen over andere aanbieders van kraamzorg, kunnen we niets anders dan de Baby Boom aan iedereen aanbevelen!

Veel dank!
Ivar, Siri en Sivan

Mariska Bessem
6 maanden geleden

Marije heeft ons begeleid in de kraamweek. Ze is rustig, liefdevol, bekwaam en creatief. Van elke maaltijd maakte ze een feestje! Ook dacht ze aan leuke aandenken waar we zelf niet mee bezig waren zoals voetafdrukken verven. We hebben haar aanwezigheid gewaardeerd! Een aanrader.

Daphne van Velzen
7 maanden geleden

Lieve Marije,

Heel erg bedankt voor jouw goede zorgen, de fijne ondersteuning en alles wat je ons hebt geleerd in de kraamweek! We hadden het niet beter kunnen treffen. Je lette goed op mijn herstel, en spoorde mij aan me rust te pakken, en dat was nodig. Je voelde goed aan wat wij nodig hadden. Je kunt merken dat dit je passie is! Ook alle extra dingetjes, zoals de voetafdrukjes, waarderen we enorm. Dat je nog maar veel kraamvrouwen en hun gezinnen een fijne kraamweek mag geven! Veel liefs, Daphne, Martijn en Bente.

Yreen
7 maanden geleden

Lieve Renée en Marije,
We kijken terug op een hele fijne kraamweek. Omdat onze dochter ietsje vroeger was dan gepland hebben we jullie allebei een paar dagen mogen meemaken en dat was heel erg fijn! Renée, wat heb je ons een fijne start gegeven met je liefdevolle zorg en adviezen aan ons als kersverse ouders. Je hebt mij als moeder goed ondersteund, ook met mijn herstel. En Marije nam het stokje over en wat hebben we ook van jou veel mogen leren. Je bent een fantastische vrouw met humor en voelt ons goed aan in wat we nodig hebben. Zowel wij als onze dochter waren bij jullie in goede handen! Elke dag was een feestje en met zoveel zorg en liefde maakten jullie zelfs een verrassing van een fruithapje. Goede communicatie en flexibiliteit en we lezen nog graag in het kraamboekje terug.
Bedankt voor jullie goede zorgen en fijne week, waar we met veel dankbaarheid op terug kijken.
Liefs van Yreen, Rutger en Vesper.

charlotte de vries
8 maanden geleden

Marije heeft ons een heerlijke kraamweek bezorgd.
We werden heerlijk verwend en met de jongens werd een spelletje gedaan.
Ook de kleine dingetjes zoals een voetafdrukje maken van de kleine of een fruithapje wat een heel feestje was om te eten.
We kijken er echt heel fijn op terug
Jammer dat dit toch echt de laatste is 😉
Liefs familie de vries

Oudere berichten gastenboek