Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Frauke Pontenagel
een maand geleden

Lieve Marije,

Wat een fijne tijd hebben we gehad! Je bent rustig, behulpzaam en invoelend. Je had ook veel oog voor de andere kinderen en gaf iedereen de tijd, aandacht en een luisterend oor.

Dankjewel!


Groetjes, Martijn, Frauke, Luca, Isa en Pim

Johanna Lindhout
2 maanden geleden

Lieve Marije,
Het is al een paar weken geleden onze kraamweek maar we zijn het nog lang niet vergeten! Wat een geweldige tijd heb je ons bezorgd! We voelden ons vanaf het eerste moment weer op ons gemak met jou. We hadden ook niet anders verwacht want we mochten 8 jaar geleden ook al genieten van je expertise en fijne persoonlijkheid. Je stemde je zorg en advies goed op ons af en had respect en aandacht voor de verschillende karakters in ons gezin. Je bent relaxed, vakkundig, lief en echt en je hebt humor. We hebben genoten van je gezelligheid, zorgzaamheid, grapjes, verrassingen en verwennerijen. Ik waande me in een hotel! Dankjewel! En je blijft altijd welkom hier.
Liefs Eelco, Johanna, Loïs en Jens

Jette Staal
2 maanden geleden

Lieve Renee,
U bent inmiddels twee keer bij ons geweest. Deze keer bij de geboorte van ons dochtertje. We zijn elke keer weer blij met alle kennis die u heeft! We leren enorm veel van u. Door uw rustige en integere werkhouding bent u op een zeer prettige manier aanwezig in het gezin. Daarnaast heeft u ook veel ervaring met broertjes en zusjes wat voor ons zoontje heel prettig was!
Onwijs bedankt nogmaals voor alle hulp!
Groetjes, Gerben en Jette

Anneke Mulder
2 maanden geleden

Lieve Marije en Renée,
Wij hadden het gelukje jullie allebei een paar dagen te mogen zien in ons kraambed. Ondanks de zomerdrukte deden jullie echt je best om er voor ons te zijn, wat we enorm gewaardeerd hebben! Omdat ontbijt op bed niet mogelijk was, werden we verrast met een heerlijke ontbijtmand van jullie, zo lief! Al met al: heel blij met jullie! :)
Liefs, Abe, Anneke & Gert-Jan

lisette Van Dijk
2 maanden geleden

Lieve Renee,

Een aantal weken geleden heb jij bij ons voor de 2e keer gekraamd .
Wat hebben we weer genoten. Je bent er, liefdevol en vol fijne energie.
Zorgzaam voor Noa en mij maar ook voor de andere leden van het gezin.
Je zit vol met goede adviezen en tips.
Kortom, je bent een topper!
Dankjewel voor alles! Dikke knuffel, David, Lisette, Liv,Abel en Noa

Channel en Sybren
4 maanden geleden

Wat een geweldige eerste week hebben wij gehad. Marije is rustig, zorgzaam en enorm liefdevol voor onze kleine man. Jorrit is ons eerste kindje en alles was natuurlijk nieuw voor ons. Bizar hoe snel je alles leert in zo'n kraamweek. Marije legt alles rustig en duidelijk uit en geen vraag is te gek. Ook hebben we ontzettend kunnen lachen met elkaar en zijn we zelfs nog aan het knutselen geweest. Voor het badje hebben we zijn voetje in de verf gezet en kaartjes gemaakt met zijn voetafdruk erop. Zo waardevol! Mocht er ooit een broertje of zusje voor Jorrit komen, dan zullen wij zeker opnieuw bij kraamzorg de Babyboom aankloppen. We missen je nu al, Marije! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen. Liefs, Channel en Sybren.

Familie te Brake
7 maanden geleden

Lieve Renee,

Ondertussen is het alweer 3 maanden geleden dat je voor de 3e keer bij ons kwam kramen! Hoe fijn en vertrouwd om deze bijzondere periode weer met elkaar te kunnen delen. Vanaf minuut 1 was het alsof het gisteren was dat je bij ons kwam voor de kraamweek van Milou (en Finn alweer 2 jaar daarvoor) en gingen gewoon verder waar we toen gebleven waren. We konden weer vanalles met elkaar bespreken en delen en zelfs bij een 3e hebben we weer nieuwe dingen van je geleerd. Met jouw hulp hebben we een mooie start kunnen maken met zijn 5en (is echt wel weer anders dan de 2e hihi) En wat was het heerlijk (vertrouwd) om weer door jou verzorgd te worden met heerlijke fruithapjes en fijne gesprekken. Ook had je veel oog voor Finn en Milou en betrok hen bij alles wat we rondom Tess samen konden doen. Zelfs nu nog horen we regelmatig van Finn "oh maar dat heb ik van Renee geleerd..." Zo lief! Je weet maar nooit wat de toekomst ons brengt, maar stel dat we bellen je hoor :)

Liefs van
Ben, Daisy, Finn (4), Milou (2) en Tess

Fam koerhuis / admiraal
8 maanden geleden

12 mei zijn wij trotse ouders en grote zus geworden van Djaivi Koerhuis. Wij mochten weer genieten van een prachtige kraamweek met marije zoals wij dat ook mochten met onze dochter 5 jaar geleden. Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen wat ben je toch een prachtig mens marije. Ondanks dat je kort geleden Corona hebt gehad heb je ons toch voor de volle 100% geholpen dit is een pluimpje waard ondanks dat je toch wel wat sneller moe werd heb je je ontzettend goed gehouden. Wij wensen je het allerbeste met de aankomende kraamweken en een goed herstel vanwege de Corona hopelijk gaan we elkaar snel weer tegen komen. We hadden nog gezegd om een keer bij jullie op de camping te komen en dat gaan we zeker een keer doen. We wensen je het allerbeste toe en tot gauw groetjes en dikke knuffel Kevin, Ramona, Djesmay en Djaivi

Eveline
9 maanden geleden

Lieve Renée,
Wat hebben we weer een mooie kraamweek gehad in de goede handen van jouw zorg. Onze dochter Sophia kon zich geen betere start wensen, en je hebt ook mijzelf en zoontje Lucas in de watten gelegd zodat we ons een nieuw ritme eigen konden maken met zijn viertjes. Ook veel dank dat je me af en toe vriendelijk verzocht om te gaan liggen of rusten, daar ben ik heel blij mee! We zullen de Babyboom met veel plezier aanraden en wensen jullie alle goeds!
Liefs, Edwin, Eveline, Lucas & Sophia

Martine
10 maanden geleden

Lieve Renée,

Wat een geweldige kraamweek hebben we gehad na de geboorte van onze tweede zoon Arwin. Al je adviezen en kunde, je bent een vakvrouw!
Ook toen er een borstontsteking kwam opzetten je stond gelijk paraat en allerlei spulletjes kwamen uit je tas rollen om mij te helpen, de betrokkenheid voelde zo goed 🙂
Je gaf ons zoveel mee in een week tijd dat we die rust en nuchterheid nog steeds voelen en vertrouwen 😊

Ik kan je iedereen aanbevelen, echt bedankt voor alles 💖

Van Wilbert, Martine, Marijn en Arwin

Oudere berichten gastenboek